Reisgids voor Malta











De clubs en bars van Paceville

Het beste van Malta's nightlife

Club Havana

Een populaire club met soul, R&B en hip-hop music. Havana biedt meer als genoeg plaats om te dansen en te drinken. Je zal vast opmerken dat deze club uit twee delen bestaat, waar je verschillende muziek vind. Voor ieder wat wils!

Hugo’s Pub

Een gezellige pub aan het begin van de trappen bij Paceville. Hugo’s pub is ook ideaal voor zij die nog graag een snel hapje willen voor ze beginnen aan een lange nacht van feesten.


Native Bar

Een populaire bar voor de Latin-music lovers onder ons. Deze bar is verdeeld onder verschillende dansvloeren, waar je steeds andere muziek vindt.


The Nordic Bar

In deze bar dat zich ook bevindt aan de trappen van Paceville kan je genieten van een drankje terwijl je kijkt naar je favoriete voetbalploeg op TV. Maar op drukkere avonden zit deze bar vol met leven. Het is vooral een populaire spot voor Scandinavische jongeren.


Footloose

In deze dance club zal je alle soorten muziekgenres horen. Het is ook een van de populairdere clubs, dus het kan hier wel druk worden. Footloose trekt ook veel internationale studenten aan, dus het is de ideale plek om nieuwe mensen te ontmoeten.


Rock Bar Republik

Een bar voor de liefhebbers van rockmuziek. Tijdens de weekends zijn er zelfs liveoptredens van bands en artiesten.


Michelangelo Club

Deze populaire gay club organiseert regelmatig events, zoals dragshows en speciale happy hours. Het is de grootste LGBTQ+ club, met verschillende dansvloeren en DJ’s.

Vervoer van en naar Paceville

Je vindt in de straten van Paceville meerdere taxibedrijven die doorheen de nacht beschikbaar zijn. Verder kan je ook taxi-apps downloaden waarmee je steeds een taxi kunt aanvragen naar jouw locatie.

Er zijn ook nachtbussen van het bedrijf Tallinja die van en naar Paceville rijden. Bussen rijden elke 30 minuten op vrijdag- en zaterdagavond en vaker en gedurende de week vanuit minder gebieden zoals hieronder

  • Route N13 van St. Julian's naar Valletta via Sliema, Msida, Floriana elke 10 minuten, 7 nachten per week.

  • Route N212 van Sliema naar Bugibba via St. Julian's en Bahar ic-Caghaq elke 30 minuten, 7 nachten per week